Caty Groen

Today's news, tomorrow's fish & chip paper
Een printscreen uit de Facebookpagina van Dirk-Jan Grootenboer, de 'echte' rechercheur van bureau Groenmarkt en fictieve collega van Rick Benson, hoofdpersonage uit mijn politieromans.
Een printscreen uit de Facebookpagina van Dirk-Jan Grootenboer, de ‘echte’ rechercheur van bureau Groenmarkt en fictieve collega van Rick Benson, hoofdpersonage uit mijn politieromans.

Zondagmiddag ben ik op de koffie geweest bij hoofdagent Dirk-Jan Grootenboer die tijdelijk is toegevoegd aan het rechercheteam van bureau Groenmarkt. Dit politiebureau speelt ook een grote rol in de Rick Benson-reeks. Het politiebureau zelf had ik nooit van binnen gezien en daarom had Dirk-Jan mij uitgenodigd.
Ik heb een rondleiding gehad door het enorme pand dat nog prachtige historische details heeft, maar verder helemaal als kantoor is ingericht. Talloze kamers en kamertjes telt het grote huis, inclusief een grote zolder.
De koffie smaakte prima en het was ook leuk om kennis te maken met een paar andere collega’s van Dirk-Jan.
Het bezoek had ook nog een heel leerzame functie, want buiten het feit dat ik de werkruimte van Rick Benson nu beter kan visualiseren, hebben de collega’s mij ook nog een paar zeer goede tips gegeven waar ik in de volgende delen goed gebruik van kan maken.
Natuurlijk heb ik de drie reeds verschenen deeltje gesigneerd achtergelaten op bureau Groenmarkt, de werkplek van Dirk-Jan Grootenboer, zijn collega’s en de fictieve Rick Benson.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.