Caty Groen

Today's news, tomorrow's fish & chip paper

Trouwen doe je niet alleen

De mooiste dag van je leven kan zomaar ontaarden in een zwarte bladzijde. De Dordtse fotograaf Machiel Mol heeft honderden trouwreportages gemaakt en weet uit ervaring dat niet ieders trouwdag als een sprookje was. Hij vertelde ruim dertig komische, treurige en absurde gebeurtenissen die hij meemaakte aan auteur Caty Groen. De treffende illustraties zijn van Frank van der Leer.

De werkelijkheid is soms zó bizar, die kun je niet verzinnen.

Trouwen doe je niet alleen
Waargebeurde missers op de mooiste dag van je leven
Auteurs: Caty Groen & Machiel Mol
Illustrator: Frank van der Leer
Uitgave: dordtse uitgeverij
ISBN/EAN: 9789081783576
Prijs: 7,95 euro
Aantal pagina’s: 80
Verschijning: oblong paperback

Trouwen doe je niet alleen is vanaf 8 maart te koop bij de drie vestigingen van boekhandel Vos & van der Leer in Dordrecht op de Voorstraat 258-A (naast V&D) en in de winkelcentra Sterrenburg en Bieshof. Het boekje is ook te bestellen via iedere boekhandel in Nederland.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.