Caty Groen

Today's news, tomorrow's fish & chip paper

32-12Deze weken ben ik volop bezig met interviewen voor het tweede winkelboek. De opvolger van ‘Blijf Maar!’ verdwenen winkels in Dordrecht, de jaren 50 en 60, krijgt een waardige opvolger.
Ik heb op dit moment een stuk of vijftien gesprekken achter de rug en er zijn tot nu toe ruim zeventig aanmeldingen van oud-winkeliers, familie van winkeliers en mensen die in een verdwenen Dordtse winkel hebben gewerkt.31-3 Niet alle zeventig aanmeldingen komen in dit tweede deel omdat er soms winkels worden aangemeld door derden die mij attent maken op verdwenen zaken, maar er zelf niets over kunnen vertellen behalve het doorgeven van het adres. Het gaat me juist om het verhaal √°chter de winkeldeur, inclusief foto’s en bonnetjes en leuke advertenties en zo.32-11
De sluitingsdatum voor het aanmelden van een verdwenen Dordtse winkel eind van deze maand. Heeft u een verhaal en beeldmateriaal, meld u dan nog snel even aan met het aanmeldingsformulier bij boekhandel Vos & van der Leer in Dordrecht. Misschien kom ik dan wel bij u langs!32-13

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.