Caty Groen

Today's news, tomorrow's fish & chip paper

Omslag hoge bomen-5.inddSinterklaas heeft dit nieuw uitgekomen vijfde deel uit de Rick Benson-serie vaak gekocht om cadeau te doen en dat is natuurlijk heel leuk. Nog leuker is om te ontdekken dat er inmiddels veel echte Rick Benson-fans zijn die me vermanend toespreken niet meer zo lang te wachten met het schrijven van een volgend deel en ook zijn er lezers die uitgebreid met mij willen doornemen welke Dordtse wijken nog een rol moeten spelen in de volgende boeken. Hopelijk doet de uitgeverij nog een keer een verzoek voor een volgend deel en dan beloof ik alle suggesties in overweging te nemen.
Natuurlijk hoop ik dat de kerstman ook de weg weet naar de boekhandel!

Overigens zijn alle delen uit de Rick Benson-serie afzonderlijk van elkaar te lezen.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.