Caty Groen

Today's news, tomorrow's fish & chip paper

IMG_2803Op de sociale media duikt zaterdagavond een foto op van een breedlachende Gordon die mijn boek in zijn handen heeft. Binnen een mum van tijd wordt het bericht talloze malen gedeeld en geliked.
Anouschka van Corler, niet alleen groot fan van Gordon maar ook van hoofdagent Dirk-Jan Grootenboer, had direct na het uitkomen van het boek Twittercop in Dordrecht al bezworen dat ze ‘hoe dan ook’ zou zorgen dat Gordon een exemplaar zou krijgen. Dat is haar dus kennelijk gelukt. Op de Gordon-manier had de BN-er aan Anouschka gevraagd of er ook leuke agenten in het boek staan. Hopelijk kijkt hij niet alleen de plaatjes, maar leest hij ook de tekst. Daar heb ik namelijk erg mijn best op gedaan.
Lees hier het hele artikel dat bij AD/De Dordtenaar verscheen.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.