Caty Groen

Today's news, tomorrow's fish & chip paper

KnipselAan het einde van het jaar, lijstjestijd, kwam ook boekhandel Vos & van der Leer met een lijstje van hun twintig best verkochte boeken in 2015. Daar stonden verrassingen in waar ik heel blij mee ben en soms ook wel wat verbaasd door was. Zo is het natuurlijk geweldig dat ‘Anders nog iets’ op nummer 1 staat. Maar dat Dordrecht, stad in oorlogstijd op de tweede plaats staat, had ik niet verwacht. Ook een vijfde plaats voor Hoge bomen in Stadspolders was een complete verrassing. Het boek is nog maar een paar weken uit!
Verder is het leuk om te zien dat ‘Blijf Maar!’, het eerste deel over verdwenen winkels in Dordrecht nog steeds in de top 20 te vinden is, op de voet gevolgd door Twittercop in Dordrecht. Reuzetrots ben ik dat dit boek over politieagent Dirk-Jan Grootenboer ook zo goed is ontvangen.
Alle kopers van deze boeken: bedankt!AD/De Dordtenaar 31 december 2015

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.