Doe mee met de schrijfwedstrijd!

Op dit moment help ik bij een heel leuk project. Er wordt niet zoveel schrijfinzet van mij verwacht, maar hopelijk zetten wel heel veel andere mensen zich in om te schrijven. We gaan namelijk een prachtig winterboek maken in een blik! Dat blik krijgt zo’n mooie winterse tekening door Jan Hensema en in dat blik zit een leuk en gezellig echt Dordts winterboek.

Alles over het Dordrechts winterboek is na te lezen op de website: www.dordrechtswinterboek.jimdo.com, maar als je hier klikt, dan kun je direct kijken.

Er is nóg een link en die staat hier beneden. Gisteren was ik te gast in het programma Goedemorgen met Esther waar ik een leuk gesprek had over mijn werk. Ook bij Esther heb ik van alles verteld over het Dordrechts Winterboek en de schrijfwedstrijd. Hopelijk krijgen we veel inzendingen. Het leukste is dat iedereen kan meedoen, zelfs al kun je niet zo goed schrijven of al maak je fouten. Die halen wij er wel uit. Geen probleem. Laat je kennis van de Nederlandse taal, of het gebrek daaraan, geen belemmering zijn!

 

Categorie: Geen categorie

2 reacties

Reageer