Caty Groen

Today's news, tomorrow's fish & chip paper
Gezellig is het hippe woord van nu. Genieten ook.

U en ik hebbedrechtvers1n een aantal gezamenlijke Dordtse oude bekenden die altijd vers zijn gebleven, iets wat ik van mezelf niet altijd kan zeggen. Ook blijven zij hip, terwijl ik vaak hijgerig achter de feiten aan sjok. Die gezamenlijke oude bekenden zijn acht winkeliers die al jaren een speciaalzaak hebben in Dordrecht. Dat is in het huidige winkelklimaat al een bijzonderheid op zich. Als je dan nog steeds fris, vers en bij de tijd bent moet u met me eens zijn dat we onze oude bekenden vaker een bezoekje moeten brengen. Dat kan tegenwoordig heel gemakkelijk. Producten van groentewinkel Bresser, slager Gelderblom, Kippie, Koelewijns vis, bakker Korteweg, bloemisterij ’t Kroontje, Cave Michel wijnhandel en Van Pelt delicatessen kun je namelijk ook online kopen en worden thuisgebracht tot op uw aanrecht. Is dat hip of niet?

Op www.drechtvers.nl kunt u naar hartenlust op bezoek gaan bij onze oude bekenden.
Wacht even, niet weggaan want er is meer. De site van drechtvers.nl is al net zo hip. Ik mag daar een bijdrage aan leveren, want er komt een receptenpagina die ik ga vullen. We beginnen deze week op donderdag en dan komt er om de andere week op donderdag een lekker en supermakkelijk te maken recept met producten van onze fris-verse bekenden. Een gezellige tekst, gezellig recept en gezellige foto’s. Gezellig is het hippe woord van nu. Genieten ook. Maar dat komt later. Als het eten op tdrechtversafel staat.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.