Knibbel, knabbel, knuisje, wie koopt het winterboek en knabbelt er uit het winterhuisje?

Dordrechts Winterboek Omslag.inddHet Dordrechts Winterboek is klaar! Hét ultieme Dordtse cadeau voor de feestdagen wordt 5 november om 10.00 uur gepresenteerd bij boekhandel Vos & van der Leer op de Voorstraat 258-A. Dit leuke winterboek vol spelletjes, verhalen, zelfmaaktips, puzzels, recepten en tekeningen van Jan Hensema kost slechts 19,95 euro en zit in een schitterend blik met op het deksel een winterse tekening van de Dordtse Damiatebrug.

Tegenover de winkel is de hele dag een winterhuisje waar koek en zopie is voor de winterse sfeer. De boekpresentatie duurt tot uiterlijk 11.00 uur en de rest van de dag kun je bij het winterhuisje het Dordrechts Winterboek kopen. Je ontvangt het boek-in-blik met ook nog eens 5 winterse ansichtkaarten getekend door Jan Hensema. En dat alles in een leuk, papieren cadeautasje. Kom gezellig langs en haal zo’n tas op want voor die prijs kun je het niet laten staan. Toch?blik-winter-in-dordrecht-blik

Categorie: Geen categorie

Reageer