Caty Groen

Today's news, tomorrow's fish & chip paper
Lijstjestijd!

Wat een verrassing. Ik heb het afgelopen jaar geen boek geschreven, nou ja, het Dordrechts Winterboek heb ik samengesteld en ook verbindende teksten geschreven alsmede de receptenrubriek voor mijn rekening genomen, maar dat zie ik allemaal meer als een project dan een boek van mijn hand.

Toch was ik heel verrast in de Boeken Top 15 bij Vos & van der Leer nog een boek van mij terug te vinden. Het vijfde deel uit de Rick Benson-serie staat op de elfde plaats: Hoge bomen in Stadspolders. Het boek van vorig jaar heeft het dit jaar dus nog goed gedaan. Leuk om dat te zien. Overigens staat het Dordrechts Winterboek op de vijfde plaats en dat vind ik ook geweldig.

Leave comment

Your email address will not be published. Required fields are marked with *.